Overzicht activiteiten

Bijvoorbeeld: 24/09/2017
24 sep 2017

Bellegem Culinair

/ Netwerkactiviteit
Met enkele handelaars uit Bellegem en Rollegem hebben we de koppen bij elkaar gestoken om een evenement te organiseren waarbij de deelnemers ter plaatse een gerecht klaarmaken waarvan de bezoekers dan kunnen proeven.
25 sep 2017

Starten als zelfstandig ondernemer

Hasselt / Cursus
Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer. ...
25 sep 2017

HIB on tour Oost-Vlaanderen: Decca

Zottegem / Netwerkactiviteit
Met het programma "HIB on tour in Oost-Vlaanderen" willen we via een aantal gerichte ontmoetingen de houders van het authenticiteitslabel Handmade in Belgium de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten...
26 sep 2017

Electric Driving Night - Ontdek wat groen rijden nu echt is

Wijnegem / Netwerkactiviteit
Vraag jij je ook af of dit het moment is om jouw (bedrijfs)wagen(s) te vergroenen? Maar hoe begin je daar aan? UNIZO laat je proeven van wat 'groen' rijden nu echt is... met testritten en workshops!...
26 sep 2017

Meet & Learn

Brugge / Netwerkactiviteit / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Meet & Learn voor Nieuwe durvers
26 sep 2017

Failing Forward - FaalFolie Hasselt

Hasselt / Netwerkactiviteit
3 ondernemers getuigen over klappen incasseren en weer terugslaan
27 sep 2017

Workshop Business Model Canvas

Leuven / Netwerkactiviteit
Je hebt een fantastisch product of dienst. Schitterend… nu moet je er nog een business model rond bouwen. Met de methodiek Business Model Canvas kan dit. Tijdens deze interactieve workshop leer je je business model voor te stellen in een canvas.
27 sep 2017

A Taste of Business Argentinië, Mexico, Brazilië, Chili en Peru

Gent / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Argentinië, Mexico, Brazilië, Chili en Peru ... your taste of business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers tijdens een indrukwekkende rondvaart in de haven van Gent!
27 sep 2017

UNIZO Kinrooi - Reanimeren en automatisch extern defibrilleren met een AED toestel

Kinrooi / Netwerkactiviteit
Als onderdeel van ons project “Hartveilig Ondernemen in Kinrooi”, organiseren we in samenwerking met het Rode Kruis Kinrooi, op verschillende data de opleiding: “Reanimeren en automatisch extern defibrilleren met een AED toestel”.
27 sep 2017

UNIZO Neerpelt BMW Electric Night

Neerpelt / Netwerkactiviteit
Op woensdag 27 september 2017 organiseren UNIZO Neerpelt en BMW concessie Beliën een Electric Night met de verschillende BMWi modellen in het unieke kader van Het Kompenhof.