OndernemersForum - Hoog scoren met webshop en omzet realiseren

20 feb 2018
Steenokkerzeel / Netwerkactiviteit

OndernemersForum - Hoog scoren met webshop en omzet realiseren

"Dat wisten we niet!" horen we vaak van ondernemers die na een eerste valse start online bergen geld of tijd hebben uitgegeven aan een webshop of een website die niet past bij hun onderneming.
Maar al te vaak vallen investeringen in "online ondernemen" in het water omdat het ontbreekt aan kennis en ervaring bij de startende onderneming. In "De digitale starter" bundelen we al die (dure) levenslessen in een reeks van 5 sessies over rendabel online ondernemen.

De doelgroep van het traject "De digitale starter" omvat de startende ondernemer of de onderneming die klaar staat de eerste passen op het internet te zetten. In vijf waardevolle sessies, gevuld met een stukje theorie, een stuk praktijk en met tal van voorbeeldcases uit het echte leven, krijgt de ondernemer alle tools mee om, gewapend met de juiste kennis, het digitale pad te gaan bewandelen.

Programma:

  • 19u - 20u : Onthaal met walking Dinner
  • 20u - 22u : Sessie Lerend Netwerk
  • 22u - 23u : Afterdrink

Sessies

Sessie 1: "Online opkomen" alles wat je moet weten voor je je eerste stappen online zet

In een boeiende sessie doen we alles uit de doeken wat je moet weten voordat je "online" gaat opkomen. Wat zijn de vereisten van een goede website? Waar moet je op letten voordat je in een site gaat investeren? Waarom is goede content en teksten zo belangrijk? Hoe kan ik mijn site goed laten scoren in Google en wat kan ik ZELF doen om de website van mijn bedrijf to rendabel mogelijk te houden?

20/02/2018 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: "Web aan de winkel" E-commerce winstgevend maken voor je onderneming

Zalando, Bol, Amazon, ... webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. En volgens de laatste cijfers varen ze er wel bij! Hoe zit het eigenlijk met uw business? We nemen de vraag "Moet ik ook een webwinkel?" kritisch op de korrel en bekijken de voor- en nadelen van een webwinkel. Ook leggen we de alternatieven even onder de loep. Op een onpartijdige en ongezouten manier spreekt Brain Rangers met kennis van zaken over zowel de 'klassieke' als de 'online' kant van het shoppingverhaal.

06/03/2018 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: "Social Mania" inspiratie voor het gebruik van Social Media in het bedrijfsleven

Moeten we iets met Social Media? Een vraag die ieder bedrijf zich stelt. Samen gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag hoe social media werkt, en vooral met welk doel je social media kan inzetten. Deze workshop zit bol van handige tips en tricks over het gebruik van social media. Geen moeilijk technisch verhaal maar bruikbare hands-on informatie waarmee je direct aan de slag kan ik jouw business!

20/03/2018 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: "Social Mania-praktijk" Het opzetten van de perfecte pagina

In deze praktische sessie worden de aangeleerde vaardigheden uit "Social Mania" toegepast. De ondernemer heeft nu een duidelijk beeld op wat hij met Social Media wil bereiken en welke strategie hij wil toepassen. Wij gaan aan de slag op een Social Media platform (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram) dat door de groep gekozen wordt om daar een volledige campagne (incl. promoties) uit te werken.

17/04/2018 - 19:00 - 23:00
Sessie 5: Bloggen voor je brood

In 'Bloggen voor je brood' tonen we hoe een blog een krachtige manier kan zijn om voor je onderneming aan "storytelling" te doen. Gebruik 'bloggen' om het verhaal te vertellen over je product, gehoord te worden als expert en hoger te scoren in Google. Wij tonen je de technische kneepjes van het vak EN onthullen de geheimen achter de perfecte zakelijke blogpost.

08/05/2018 - 19:00 - 23:00

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
1 x Niet-leden UNIZO: € 460.00 Excl. btw
Totaal: 556.60 EUR incl. btw