Overzicht activiteiten

Bijvoorbeeld: 13/12/2017
13 dec 2017

UNIZO Lanaken - Achter de schermen bij Piano's Maene te Rekem

Lanaken / Netwerkactiviteit
Op woensdag 13 december brengen we een bezoek aan Piano's Maene in hun nieuwe vestiging van de Paterskerk te Rekem. Een sublieme transformatie van een kerk naar een showroom voor piano's...
14 dec 2017

UNIZO Maaseik - Wie is Wie bij Ons Dak

Maaseik / Netwerkactiviteit
Geniet van een GRATIS ONTBIJT met uw collega kmo-ondernemers van Kinrooi, Maaseik, Dilsen-Stokkem en Bree in het uniek kantoorconcept bij Ons dak.
14 dec 2017

Workshop Business Model Canvas - GEANNULEERD

Hasselt / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Je hebt een fantastisch product of dienst. Schitterend... nu moet je er nog een business model rond bouwen. Met de methodiek Business Model Canvas kan dit. Tijdens deze interactieve workshop leer je je business model voor te stellen in een canvas.
14 dec 2017

Slim werken, dat doe je zo!

Beringen / Actuasessie
Je dacht dat digitalisering enkel extra werk met zich meebrengt? Automatiseer je zaak met slimme tools en bespaar zo kostbare tijd en geld. Ontdek in totaal 25 van de beste gratis online tools tijdens deze praktische avondsessie.
14 dec 2017

UNIZO Sint-Truiden De Warmste Tafel

Sint-Truiden / Netwerkactiviteit
Na het succes van vorig jaar, schuiven we dit jaar weer aan aan de Warmste Tafel. Lekker eten, netwerken en het goede doel steunen, drie vliegen in één klap.
16 dec 2017

UNIZO Alken Kerstproeverij

Alken / Netwerkactiviteit
De kerstproeverij is ook dit jaar weer een evenement dat je zeker niet mag missen!
18 dec 2017

Starten als zelfstandig ondernemer

Hasselt / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer. ...
18 dec 2017

Het federale Zomerakkoord: wat verandert er voor jou?

Hasselt / Actuasessie
De federale regering kondigde recent heel wat sociaaleconomische hervormingen aan, waaronder de verlaging van de vennootschapsbelasting. Tijdens deze avondsessie leggen we uit wat de fiscale gevolgen van het Zomerakkoord zijn voor jouw onderneming.
19 dec 2017

UNIZO Hasselt Uitreiking Sole Orto Award

Hasselt / Netwerkactiviteit
UNIZO Hasselt nodigt u uit voor de eerste uitreiking van de Sole Orto Award in het prachtige kader van de gerenoveerde voormalige Clarissenkerk.
20 dec 2017

Startlening+ aanvragen?!

Hasselt / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Je bent een starter op zoek naar voordelig startkapitaal? Of je bent een nieuwe ondernemer op zoek naar een goede financiering voor je investering? Dan biedt Startlening+ voor jou een oplossing.