UNIZO Sint-Eloois-Winkel in de kijker

We ontmoeten de Winkelse bestuursploeg tijdens de voorbereidende werken voor de kerstversiering. De deelgemeente van Ledegem bezit een bloeiende lokale ondernemersvereniging die er dagelijks alles aan doet om een goed ondernemersklimaat te scheppen.

"Alles wat we doen, staat in het teken van de ondernemers"

 

“Sint-Eloois-Winkel is een ondernemende stad en dat willen we met de lokale ondernemersvereniging behouden. We streven samen naar optimale bereikbaarheid voor onze ondernemingen, werken aan het groepsgevoel onder de ondernemers en drukken onze ondernemerstempel stevig uit. We vormen ook de brug tussen het gemeentebestuur en de ondernemers”, start voorzitter Koen Vanfleteren.

De plaatselijke UNIZO-afdeling is momenteel druk bezig met de kerstversiering in hun gemeente. Zorgen voor een feestelijk karakter en een dynamische uitstraling, daar gaan ze voor. “Alle handelszaken in de regio krijgen een persoonlijk bezoekje en kunnen een verlichte kerstbol bestellen. Op die manier zorgen we voor de verbondenheid van alle Winkelse ondernemers. De drukke eindejaarsperiode wordt afgesloten met een kerstboomverbranding en de jaarlijkse ‘Pull-up’ Winterbar”, stelt Koen.

Daarnaast organiseert UNIZO Sint-Eloois-Winkel nog tal van andere activiteiten zoals de Bier- en Ambachtenbeurs, het ledenfeest, enkele netwerkmomenten, bedrijfsbezoeken en zelfs een jongerenactiviteit. “Uniek in de regio is ons eigen jaarlijks magazine ‘Z.O. Winkel’. We communiceren hierbij over onze activiteiten, plaatsen een ondernemer in de kijker en stellen alle nieuwe handelszaken in de buurt voor. Alles wat we doen, staat in het teken van onze lokale ondernemers”, besluit Koen.