Snel geholpen met de UNIZO Legal Scan

Met al uw ondernemersvragen kan u helemaal gratis en de klok rond terecht bij de UNIZO Ondernemerslijn. Bovenop dat gratis advies biedt UNIZO u met de Legal Scan professioneel tweedelijnsadvies op maat én aan gunstvoorwaarden. Laat bijvoorbeeld uw juridische documenten en contracten nalezen en controleren door een expert. Ook indien u nood heeft aan bijkomend juridisch advies of op zoek bent naar bemiddeling kan u bij UNIZO Legal Scan terecht.

Legal scan

Hebt u een juridisch contract dat u wil laten nalezen? Zijn uw algemene voorwaarden volledig juridisch in orde? Heeft u nog vragen over de specificaties in uw handelshuurcontract? Maak gebruik van de UNIZO Legal Scan en laat uw juridische documenten en contracten nalezen en controleren door een expert. En dit aan een vast tarief van 75 euro per document, exclusief voor UNIZO-leden

Binnen de 5 werkdagen ontvangt u een rapport met daarin onze opmerkingen, aanvullingen en bijsturingen bij het contract of document.

Welke documenten komen in aanmerking:

  • Algemene voorwaarden, aanmaningen, betwistingen …
  • Koop- en verkoopovereenkomsten bij roerende goederen
  • Huurcontracten
  • Distributieovereenkomsten
  • Dienstverleningscontracten
  • Licentiecontracten

De documenten mogen maximum 10 bladzijden lang zijn, in een gewoon lettertype en opgemaakt in het Nederlands. Bovendien moet het gaan om contracten die vallen onder het Belgisch recht. Voor contracten die niet onder deze voorwaarden vallen, kan u terecht bij een advocaat.

Bezorg ons uw contract met vermelding 'UNIZO Legal Scan' en uw UNIZO lidnummer, via e-mail op ondernemerslijn@unizo.be of fax naar 02 230 90 54. Op Legal Scan kan u meer info en handige tools vinden.