Wat zijn de voorwaarden om te starten als restaurant, traiteur en/of banketaannemer?

Er is wettelijk gezien geen beroepskennis meer vereist voor dit beroep. De vereiste beroepskennis werd voor de meeste beroepen afgeschaft met ingang van 1 januari 2018. Lees er hier meer over.  

Ga naar Liantis Ondernemingsloket voor meer informatie over opstartformaliteiten.

Wil je graag meer informatie over het opstarten van een eigen zaak? Volg een infosessie.

Meer over: Starten, Beroepen-beroepsvoorwaarden, Beroepsvoorwaarden voeding

Op zoek naar meer ondernemersinfo?

UNIZO ondernemerslijn - 0800 20 750Voor andere nuttige ondernemersinfo
raadpleeg hier het Unizo Kennisnet:
geef uw zoekterm in of zoek per thema
of trefwoord in onze databank.

Of contacteer Unizo Ondernemerslijn voor
een persoonlijk eerstelijns advies of een
nuttig contact.

Ons adviesteam staat voor u klaar!