Stel uw vraag aan de UNIZO Ondernemerslijn

Zit u met een ondernemersvraag? Dan bent u bij de UNIZO Ondernemerslijn aan het juiste adres! Snel weten waar naartoe met welke vraag, is niet evident. Met de Ondernemerslijn wil UNIZO het ondernemers zo gemakkelijk mogelijk maken: één aanspreekpunt, één servicenummer, één mailadres, één website-adres. Permanent  bereikbaar, dag en nacht,  zeven dagen op zeven.

T 0800 20 750
E-mail: ondernemerslijn@unizo.be.

Bij het stellen van een vraag aan UNIZO, kan gevraagd worden om bepaalde gegevens door te geven ( naam, adres, ondernemingsnummer). Deze gegevens heeft UNIZO nodig om uw vraag te kunnen beantwoorden. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen kunnen deze gegevens ook doorgegeven worden aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Wilt u dit niet, dan kan u dit eenvoudig laten weten aan privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in onze privacyverklaring.

Contacteer UNIZO Nationaal

Voor al uw andere vragen, kan u terecht bij UNIZO Nationaal.

UNIZO vzw
Willebroekkaai 37
1000 Brussel

T 02/21 22 511 - F 02/230 93 54
E-mail: ondernemerslijn@unizo.be
Ondernemingsnummer: 0410.337.219

Als bezoeker van UNIZO kunt u parkeren in de publieke parking VINCI (links van het UNIZO gebouw). Via parkeer niveau -1 kan u via de lift rechtstreeks naar het UNIZO onthaal.
PDF iconKlik hier voor een parking/routeplan voor UNIZO Nationaal 

Klik PDF iconhier voor de reisroute vanaf het station Brussel-Noord naar UNIZO Nationaal