Aanmanings- en Incassoservice

Wist u dat er in België ruim 9 miljard euro aan openstaande facturen in rook opgaan. Gemiddeld verloor elk Belgische bedrijf op die manier een bedrag gelijk aan 2,8% van de totale omzet. U hebt openstaande facturen. Uw herinneringen blijven onbeantwoord? UNIZO en het incassobureau Intrum hebben de handen in elkaar geslagen om UNIZO-leden zo goed als mogelijk te ondersteunen via de UNIZO incassoservice.

Optie 1: Aanmaning

U hebt openstaande facturen. Uw herinneringen blijven onbeantwoord? Maar u wilt nog even wachten om de grotere middelen in te schakelen: een incassobureau of een advocaat. In samenwerking met Intrum sturen we uw schuldenaar een laatste stevige aanmaning. Helemaal gratis voor UNIZO leden!

Bezorg ons alle gegevens online en eerstdaags ontvangt uw schuldenaar een stevig schrijven in zijn of haar bus.

Klik hier om in te loggen en gebruik te maken van ‘de UNIZO aanmaningsservice’

Optie 2: Incasso

Als herinneringen en aanmaningen niets meer uithalen, dan is het tijd voor een gespecialiseerde aanpak. UNIZO en het incassokantoor Intrum werkten hiervoor een bijzonder gunstige regeling uit exclusief en gratis voor UNIZO-leden. Hieronder leest u de voorwaarden.

Klik hier om in te loggen en gebruik te maken van ‘de UNIZO incassoservice’

De gunstige voorwaarden van de UNIZO incassoservice:

Nog eenvoudiger: bezorg ons uw niet-betaalde factuur en wij doen alles in uw plaats!

Vindt u toch te weinig tijd om incassodossiers in te geven via de Unizo incassoservice, geef ons dan uw incassodossiers gewoon door en Unizo doet alles voor u! Wij geven dan uw dossier in en zetten de incassoprocedure voor u in gang. En dit onder dezelfde voorwaarden als bij het gewone incassoplatform (zie hierboven), u betaalt enkel 20 € per dossier dat u aan ons doorgeeft.

Wat moet u doen?

  • Registreer u éénmalig
  • Bezorg ons uw algemene voorwaarden per e-mail, fax of post
  • Bezorg ons de onbetaalde factuur (en andere doc. bestelbon, leveringsbewijs,…)

Meer tools & instrumenten

UNIZO en haar partners, ontwikkelden tal van nuttige tools en instrumenten, om u beter te laten ondernemen. Ontdek ze hier allemaalHebt u zelf een nuttige tool of idee dat u wil delen met UNIZO leden, laat het ons weten.