Ondernemingsnummer opzoeken

In samenwerking met GRAYDON kunt u hier gratis elk ondernemingsnummer opzoeken. U kan zoeken op naam, adres of op het nummer zelf. GRAYDON is de UNIZO partner op het vlak van bedrijfsinformatie, controle op de kredietwaardigheid en risk management.

Nadat u het ondernemersnummer of bedrijf hebt opgezocht, kunt u onmiddellijk verder klikken en een handelsrapport van het bedrijf opvragen. Wist u trouwens dat enkel UNIZO-leden 10% korting krijgen op het opvragen van een krediet- of handelsrapport bij GRAYDON? Bovendien kan u als UNIZO-lid een gratis kredietrapport aanvragen van uw onderneming.

Wenst u zaken te doen met een bedrijf uit het buitenland? Handelsinformatie is dan nog relevanter, niet alleen van het bedrijf zelf maar ook over het land. UNIZO internationaal kan u dan zeker verder helpen.

Nieuwe opzoeking

Meer tools & instrumenten

UNIZO en haar partners, ontwikkelden tal van nuttige tools en instrumenten, om u beter te laten ondernemen. Ontdek ze hier allemaal. Hebt u zelf een nuttige tool of idee dat u wil delen met UNIZO leden, laat het ons weten.

Tags / Trefwoorden: 
Sectorgroepen, Ondernemersforum