Overzicht activiteiten

Bijvoorbeeld: 25/04/2018
03 mei 2018

Proximus Smartcafé : Mijn bedrijf op Facebook

DIEST / Netwerkactiviteit
De sociale media zijn niet meer weg te denken uit het huidige ondernemerslandschap. Maar, heb je het gevoel de trein een beetje gemist te hebben? Schrijf dan in voor onderstaande praktische workshop "Mijn bedrijf op Facebook: hoe start ik ermee...
04 mei 2018

Focus on Freelancers! gratis coworking - infosessie LinkedIn - rondetafelgesprek

Vilvoorde / Netwerkactiviteit
Freelancers en coworking: it’s a match! In een gedeelde werkruimte krijg je de kans om jouw kennis uit te breiden en om jouw netwerk te laten groeien. Hoe groter dat netwerk, hoe groter de kans dat jouw agenda gevuld raakt – en vol blijft!
08 mei 2018

EXCLUSIEVE LUNCH MET MINISTER JOHAN VAN OVERTVELDT

Leuven / Netwerkactiviteit
Wij nodigen u graag uit op een exclusieve lunch-ontmoeting met minister Johan Van Overtveldt. Leg uw en vragen over financiën, belastingen en fraude voor aan de minister.
16 mei 2018

Starten als zelfstandig ondernemer

Leuven / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer.
17 mei 2018

Inspiratiecafé - Starten als freelancer?

Leuven / Netwerkactiviteit / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Speel je met het idee om als Freelancer van start te gaan? Heb je nood aan een klein duwtje in de rug voor de realisatie van je idee? Kruis dan donderdag 17 mei zeker aan in je agenda voor ons (gratis) Inspiratiecafé!
22 mei 2018

2-daagse Inspiratie-Safari Amsterdam

City Amsterdam / Netwerkactiviteit
Om aan innovatie te doen, weten we dat inspiratie ontzettend belangrijk is. Daarom moeten we voor de noodzakelijke blikverruiming over de grenzen van steden, disciplines en sectoren heen durven kijken.
24 mei 2018

Adviesmarkt: Ondernemers op een Kruispunt

Leuven / Actuasessie
Unieke kans tot individueel ondernemersadvies over sleutelthema's van uw loopbaan en uw toekomst? Meer dan 30 experts staan voor u klaar!...
24 mei 2018

UNIZO Retail: Fysiek en online, een match made in heaven?!

Aarschot / Actuasessie
In deze praktische sessie leggen we uit hoe je je in je dagelijkse werking moet organiseren op e-commerce en de digitalisering. Sleutelwoorden daarbij zijn efficiëntie en rendabiliteit. Hoe ver moet je gaan? Welke investeringen zijn het waard?
25 mei 2018

Starten als zelfstandig ondernemer

Brussel / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer.
05 jun 2018

HR workshop - Storytelling in jouw vacatures

Tessenderlo / Actuasessie
Als jouw onderneming bloeit, heb je op een bepaald moment nood aan versterking. In de huidige arbeidsmarkt, waar vraag en aanbod ver uit mekaar liggen, is dit niet evident. Samen met jou gaan we aan de slag om toch de juiste talenten aan te trekken.