OndernemersForum - Boost je onderneming en haal meer omzet

20 feb 2018
Steenokkerzeel / Netwerkactiviteit

OndernemersForum - Boost je onderneming en haal meer omzet

Lerend netwerk voor ambitieuze ondernemers

In dit traject krijg je heel wat nieuwe of hernieuwde inzichten die je meteen kan inzetten in de uitbouw van jouw onderneming. Laat je verrassen met massa’s bruikbare tips die je aanpak als ondernemer verder optimaliseert.

Voor wie?

Startende of ervaren ondernemers die in hun dagdagelijkse bedrijfsvoering in contact staan met verkoopteams, klanten of leveranciers en die hun ondernemersvaardigheden en commerciële aanpak verder willen ontwikkelen.

Door wie?

Bruno Verhaeghe begeleidt het volledige traject. Hij traint, coacht en adviseert bedrijven en medewerkers in vaardigheden die doelgericht(er) én succesvol(ler) maken.

Niet vanuit een theoretische achtergrond maar wel vanuit een rijk gevulde ervaring bij toonaangevende bedrijven zoals Xerox en Telenet.

En sinds 2010 ook vanuit de ondernemerspraktijk. Met het succesvolle Master Your Email-traject rond minder én slimmer e-mailen. En met de meest veelzijdige tuinaccessoires van bij ons: Smart Life by WITBOSCH

Bruno's fel gesmaakte opleidingen dragen direct bij tot uw succes. Ze onderscheiden zich door de aanstekelijke no-nonsense aanpak. Zo zijn alle opleidingen uiterst to-the-point,  interactief, gebaseerd op jouw praktijk en doorspekt met tonnen direct bruikbare tips.

Profiteert straks ook jouw bedrijf van bakken knowhow, aanstekelijk enthousiasme en gedrevenheid?.

Programma

19u00: Ontvangst + Walking Dinner (Buffet)
20u00: Sessie lerend netwerk
22u00: Netwerkdrink
23u00: Einde

 

Sessies

Pitchen & Personal branding

Winnaars maken eerst hun huiswerk. Maak kennis met het DNA van succes. Pas toe en grijp de aandacht met een overtuigende pitch. In de dagelijkse omgang maar ook op sociale media. Maak een balans op van jouw sterktes en zwaktes, en hou daar rekening mee in de positionering van jouw aanbod.

20/02/2018 - 19:15 - 23:00
Efficiënter prospecteren en kwalificeren

De prospectie is het fundament voor groei. Hier fouten maken hebben verregaande en langdurige gevolgen. Wie zijn mijn doelgroepen. Waarom? Hoe bereik ik ze het best? En met welke technieken? Maak kennis met zowel klassieke maar doeltreffende methodes als met het vernieuwende, state-of-the-art growth hacking.

06/03/2018 - 19:15 - 23:00
Winnende offertes (of demonstraties of presentaties)

Een offerte is géén vrijblijvende prijsopgave. Het is een uniek commercieel instrument dat kan uitgroeien tot een tactisch wapen in de strijd om de klant. Wat hoort er thuis, wat laat je best achterwege? Maak kennis met de aspecten van sterk presenteren of demonstreren: inhoud en structuur, intonatie en body language, het beantwoorden van kritische of vijandige vragen…

20/03/2018 - 19:15 - 23:00
De kunst van het onderhandelen

U bent te duur? Helemaal op het eind twijfelt zelfs een overtuigde klant en duiken er onverwachte bezwaren op. Neemt hij wel de juiste beslissing? Kreeg hij wel de beste prijs? Aan jou om hem voorzichtig maar vastberaden binnen te hengelen. Met een goede voorbereiding en een aantal vuistregels heb je zó die overeenkomst op zak.

17/04/2018 - 19:15 - 23:00
Effectief afsluiten én opvolgen

Wanneer sluit je af en wanneer nog niet? Pas het ABC toe en leer omgaan met onverwachte hindernissen. Kreeg je het vertrouwen van jouw klant? Prima, maar leg hier al de basis voor jouw volgende deals. Het is (veel) eenvoudiger om nieuwe en bijkomende zaken te doen met bestaande klanten dan vervangklanten te moeten zoeken. En tevreden klanten zorgen voor nieuwe klanten. Kortom, een goede opvolging is de kortste weg naar meer omzet en groei.

08/05/2018 - 19:15 - 23:00

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
1 x Niet-leden UNIZO: € 460,00 Excl. btw
Totaal: 556,60 EUR incl. btw